Майстер-клас присвячений тонкощам
полтавської народної кулінарії, що завжди славилася своєю різноманітністю та
щедрістю рецептури приготування, й мала свої особливості. Поговоримо про технологію приготування страв, якими
живилися предки наші: лемішка, зубці,
кваша, тетеря, путря, заварювана каша, дивені, вергуни….
Згадаємо і про
смачно описані полтавські народні
страви та напитки у "ЕНЕЇДІ" видатного українського літератора Івана Петровича Котляревського. А ще ВАМ буде запропоновано ексклюзивний майстер-клас із приготування забутої (але смачної і дуже поживної!)
ритуальної страви, яку готували і подавали під час хрестин та весілля, а також
дегустацію цієї незвичайної страви! Що це за поживка, дізнаєтеся безпосередньо під час заходу. МАЙСТЕР_КЛАС розрахований для різновікової аудиторії.
Комментариев нет:
Отправить комментарий