вторник, 10 января 2012 г.

Різдвяні ляльки, які можна з’їсти / Christmas dolls that you can eat

Різдвяні пряники від ЛЯЛИНОЇ СВІТЛИЦІ 
Рецепт різдвяних опішнянських пряників: 500 грамів борошна змішуємо з 250 грамами маргарину, додаємо два жовтки, перетертих зі склянкою (200 грамів) цукру, пачку ванільного цукру, одну столову ложку меду, 1 чайну ложечку соди, погашеної оцтом, або 1 столову ложечку амонію, погашеного пів-склянкою молока, замішуємо тістечко, вирізаємо фігурки "баринь" і "вершників", кладемо на деко, посипане борошном, фарбуємо харчовим барвником і ставимо в піч, хвилин на 20-30. Спечені пряники декоруємо збитими з цукром білками.






Комментариев нет:

Отправить комментарий