пятница, 10 июля 2015 г.

Лялина Світлиця ЗАПРОШУЄ

Традиційні страви і напитки полтавські 
Майстер-клас присвячений тонкощам полтавської народної кулінарії, що завжди славилася своєю різноманітністю та щедрістю рецептури приготування, й мала свої особливості. Поговоримо про технологію приготування страв, якими живилися предки наші: лемішка, зубці, кваша, тетеря, путря, заварювана каша, дивені, вергуни….
Згадаємо і про смачно описані полтавські народні страви та напитки у "ЕНЕЇДІ" видатного українського літератора Івана Петровича Котляревського. А ще ВАМ буде запропоновано ексклюзивний майстер-клас із приготування забутої (але смачної і дуже поживної!) ритуальної страви, яку готували і подавали під час хрестин та весілля, а також дегустацію цієї незвичайної страви! Що це за поживка, дізнаєтеся безпосередньо під час заходу. МАЙСТЕР_КЛАС розрахований для різновікової аудиторії.

Комментариев нет:

Отправить комментарий